Microtop logo

Micro-Top Noutati din domeniul metrologiei Q4/2012

Micro-Top la TIB 2012. Noul subler digital TESA TWIN-CAL IP67. Solutii de masura portabile: Leica Absolute Tracker AT401 si Reverse Engineering cu ROMER Absolute Arm SI si software PolyWorks. Promotie actualizare software de masura PC-DMIS. Seria de instrumente Talyrond 500 pentru masurat circularitatea, cilindricitatea, finisarea suprafetei si... masurare contur!

Micro-Top Noutati din domeniul metrologiei Q4/2012

Micro-Top la Targul Tehnic International Bucuresti 2012

Va multumim pentru vizita dvs. la TIB 2012 si va stam in continuare la dispozitie pentru orice informatii si noutati din domeniul metrologiei si controlului de calitate. Pentru a primi invitatii la evenimentele noastre viitoare, precum si noutati din domeniul metrologiei, va puteti abona la Newsletterul nostru folosind meniul din stanga.

Subler Digital TESA TWIN-CAL IP67

Noul subler digital TESA TWIN-CAL IP 67, lansat in data de 10.09.2012 la expozitia IMTS in America, a fost prezent anul acesta si la TIB! Cu cel mai mare ecran digital LCD disponibil pe piata (dimensiunea cifrelor de 11 mm) sublerul electronic TWIN-CAL IP67 va inlocui versiunea anterioara: subler digital Cal IP67. Cu aceasta ocazie puteti beneficia in continuare de calitatea modelului anterior la un pret special incepand de la 114 € (in limita stocului disponibil). Mai multe detalii »

Solutii de masurare portabile: Leica Absolute Tracker AT401

Prezentat anul acesta la TIB, laser tracker-ul Leica Absolute Tracker AT401 este solutia cu adevarat portabila pentru masurarea distantelor mari cu precizie ridicata. Masurati cu autonomie absoluta datorita controller-ului compact si usor de montat pe tripoda laser tracker-ului. Mai multe detalii »

Software de masura PC-DMIS 2012 - SMA 

Lansata in luna iulie 2012, ultima versiune a software-ului de masura PC-DMIS 2012 va ofera noi functii de masura: evitarea coliziunii cu piesa de masurat folosind Clearence Cube, optimizarea programului de masura (Path Optimization), masurare tor, AutoFeatures, strategii de masura, si multe altele! Nu aveti ultima versiune PC-DMIS? Beneficiati in continuare de oferta speciala de upgrade pentru comenzi primite pana la 31.12.2012. Mai multe detalii »