Microtop logo

Micro-Top Newsletter Q1/2012

Targul Internațional Tehnic - Cluj-Napoca 2012, Brat de Masura Articulat Scanner Integrat, Aparate de Masura si Control

Micro-Top Newsletter Q1/2012

Microtop la Targul Internaţional Tehnic Cluj-Napoca 2012

Avem placerea să va invitam la Targul International Tehnic, Cluj-Napoca 2012. Va asteptam între 27-30 Martie 2012 la standul nostru A17.

Vă vom prezenta tehnologia de scanare cu braţul de masura cu scanner integrat, Romer Absolute Arm.

Braţul de măsură poliarticulat Romer Absolute Arm este potrivit pentru toate aplicaţiile care utilizează scanarea, asigurând un nivel optim de precizie. Cu braţul de măsurat în coordonate Romer Absolute Arm puteţi alege metoda potrivită de măsurare, fie prin scanare sau palpare (funcţie automată de recunoaştere a probelor integrată).

PC-DMIS 2011 - Software Maintenance Agreement (SMA)

Productivitate si eficienta cu ultima versiune a software-ul de măsură PC-DMIS 2011. Nu aveti ultima versiune PC-DMIS? Pana la 31.12.2012 beneficiati de o oferta speciala la actualizare.

Programul Software Maintenance Agreement (SMA) pentru actualizarea software-ului de măsură PC-DMIS

Sunteţi deja utilizator PC-DMIS. Pentru a beneficia de cea mai bună performanţă a echipamentului dumneavoastră de măsură şi a profita de această investiţie, trebuie să luaţi în considerare atât mentenanţa echipamentului, cât şi a softwareului de măsură. Atât sistemul de operare, cât şi software-ul de măsură trebuie să fie actualizate pentru a asigura productivitatea şi eficienţa sistemului dumneavoastră de măsură.

Pentru mai multe detalii: http://www.microtop.ro/produs/software-de-masura-pc-dmis.html

Extindere domenii ISO17025

Laboratorul de metrologie LE010 extinde domeniile de etalonare in 2012 conform strategiei de dezvoltare si completare a portofoliului de servicii de etalonare la cel mai inalt nivel de calitate.

Pentru mai multe detalii: http://www.laboratormetrologie.ro/

For English Version: http://www.microtop.ro/en/news/newsletter-micro-top-q1-2012.html