Microtop logo

Comunicat de Presa

Hexagon Manufacturing Intelligence înființează Organizația Comercială în Romania. Transferul de afacere de la partenerul local de distribuție permite formarea organizației din București

Comunicat de Presa


Hexagon AB a finalizat transferul activității de servicii în metrologie al MICRO-TOP Consulting Engineering & Service S.R.L. la Hexagon Manufacturing Intelligence.

Fondată în 1991, MICRO-TOP oferă soluții complete în metrologie de la consultanță, furnizare de echipamente până la o mulțime de servicii. Cu sediul în București, capitala României, compania are 24 de angajați și  un laborator de metrologie acreditat pentru etalonări conform ISO 17025. MICRO-TOP a furnizat și oferit suport pentru echipamentele Hexagon de mai bine de 20 de ani și are statutul de distributor autorizat.

Tranzacția va facilita înființarea unei organizații comerciale Hexagon Manufacturing Intelligence la sediul MICRO-TOP din București, cu angajatii companiei alaturându-se echipei Hexagon. Noul Centru de Precizie va continua să ofere vânzări și suport pentru portofoliul complet Hexagon de metrologie și tehnologii de producție. MICRO-TOP va continua să împartă locația, funcționând ca o entitate independentă pentru onorarea garanțiilor existente sau echipamentelor non-Hexagon.

"Furnizarea de suport și servicii locale pentru clienții noștri este o prioritate importantă pentru compania noastră", a declarat Norbert Hanke, Presedinte și CEO al Hexagon Manufacturing Intelligence. "MICRO-TOP
a fost un partener de încredere al nostru pentru un număr mare de ani, iar noi suntem încântați să aducem expertiza și cunoștințele lor pe piața românească ca deschidem prima noastră organizație comercială și locație în această țară."

Hexagon și MICRO-TOP vor expune, de asemenea, împreună în pavilionul A, standul B12 la TIB București, Târgul Tehnic Internațional București, care se desfășoară între 12 și 15 Octombrie Noiembrie 2016
la ROMEXPO.

Despre Hexagon Manufacturing Intelligence

Hexagon Manufacturing Intelligence oferă suport producătorilor din industrie să dezvolte tehnologiile importante din ziua de azi și produsele capabile să schimbe ziua de mâine. Ca un specialist în soluții de top în metrologie și tehnologii de producție, competența noastră în analizare, gândire și acționare - colectarea, analiza și utilizarea activă a datelor măsurate - oferă clienților noștri încrederea pentru creșterea vitezei de producție și acelerarea productivității, îmbunătățind calitatea produsului.

Prin intermediul unei rețele de centre locale de service, centrelor de producție și comerciale de pe cinci continente, realizăm o schimbare inteligentă în industria de fabricație, pentru a construi o lume în care calitatea stimulează productivitatea. Pentru mai multe informații, consultați HexagonMI.com.

Hexagon Manufacturing Intelligence este parte a companiei Hexagon (Nasdaq Stockholm: HEXA B; hexagon.com), un furnizor de top la nivel mondial de tehnologii ale informațiilor care impulsionează calitatea
și productivitatea în aplicațiile industriale și geospațiale ale întreprinderilor.