Microtop logo

Misiunea MICRO-TOP

De mai bine de două decenii, misiunea noastră s-a bazat pe conceptul de a oferi o soluţie completă clientului nostru în domeniul controlului de calitate.

În mai mult de 20 de ani de activitate în domeniul metrologiei și al controlului de calitate am ținut pasul cu tehnologia și inovațiile din industrie. Ne face plăcere să credem că am reușit să dăm o mână de ajutor celor care au apelat la experiența noastră și ne-am ocupat de probleme concrete, venind cu soluții optime care au rezolvat cu succes etapele de control din proiectare, industrializare și fabricație.

Strategia noastră se bazează pe o ofertă de servicii complete ”la cheie” în domeniul metrologiei vizând în primul rând o strânsă colaborare cu clientul, satisfacția acestuia fiind măsura calității muncii noastre.

Un pas înainte pentru satisfacerea nevoilor clienților noștri și chiar un pionierat în domeniu este Laboratorul de Metrologie LE010 acreditat ISO17025, o recunoaștere la nivel internațional a capabilităților și nivelului nostru tehnic.

Totul are la bază o echipă de oameni bine pregătiți tehnic, profesioniști și eficienți, gata mereu pentru a rezolva problemele ”controlului calității”. Cei peste 20 de ani de experiență în domeniul controlului de calitate ne-au format atât ca specialiști, cât și ca oameni. Suntem mândri că am ajuns până aici și încrezători că vom întâlni în fiecare zi oameni dornici să ni se alăture.

Cu speranța că mai bine de 20 de ani de experiență își spun cuvântul în cunoștințele și experiența acumulate, nu ne rămâne decât o singură variantă: să ne implicăm în proiecte noi și să împărtășim din ideile și soluțiile noastre celor interesați.

Cu încredere în ceea ce ne rezervă viitorul.

Director General
Florin Georgescu