Microtop logo

Cursuri PC-DMIS

Cursuri PC-DMIS de baza si avansate pentru operatori, utilizatori si programatori in software-ul de masura PC-DMIS. Sunt disponibile cursuri pentru toate variantele PC-DMIS (PRO, CAD, CAD++) si versiunile PC-DMIS (3.7, 4.1, 4.2, 4.3, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013).

cursuri pc-dmis

O cerinta necesara pentru a beneficia de cea mai bună performanţă a masinii dvs. de masura 3D este pregatirea initiala a operatorilor, precum si formarea continua a acestora. Micro-Top va pune la dispozitie o gama completa de cursuri de pregatire a operatorilor, utilizatorilor si programatorilor in software-ul de masura PC-DMIS.

Cursurile se organizeaza conform programei standard (L1, L2, L3) sau cerintelor dvs. Numarul de zile si programa sunt adaptate nivelului de pregatire al utilizatorilor PC-DMIS. Se recomanda o testare initiala teoretica si practica (offline / online) a cursantilor pentru definirea nivelului de pregatire si personalizarea programei de curs. De asemenea recomandam testarea finala pentru certificarea cunostintelor si aptitudinilor dobandite in urma cursului PC-DMIS.

Cursul se poate desfasura la sediul dvs. sau in cadrul centrului pentru demonstratii Micro-Top detalii.

Pentru oferte si detalii despre organizarea cursurilor PC-DMIS ne puteti contacta prin intermediul formularului de contact sau pe e-mail. Persoana de contact: Ing. Ana-Maria GARBI – After Sales Manager. Contact Micro-Top

Cursuri PC-DMIS PRO

Curs PC-DMIS PRO Nivel 1 - Operator

Cursul PC-DMIS PRO Level 1 se adreseaza operatorilor pe masini de masurat in coordonate (CMM), avand ca obiectiv intelegerea si aplicarea corecta a principiilor de operare si masurare. 

Curs PC-DMIS PRO Nivel 2 - User

Cursul PC-DMIS PRO Nivel 2 este o continuare a cursului PC-DMIS PRO Nivel 1 si are ca obiectiv aprofundarea notiunilor dobandite precum si optimizarea operarii in mediul PC-DMIS. Cursul pune accent pe aplicatii practice, folosind piesele clientului, si dezvoltarea de strategii si programe de masura.

Curs PC-DMIS PRO Nivel 3 - Programator

Cursul PC-DMIS PRO Nivel 3, continuarea modulului PC-DMIS PRO Nivel 2, pune accent pe realizarea programelor de masura, folosind piesele clientului, si dezvoltarea de strategii de optimizare, instructiuni de programare si generarea rapoartelor de masura avansate.

Curs PC-DMIS CAD

Curs PC-DMIS CAD Nivel 1 - Operator

Cursul PC-DMIS CAD Level 1 se adreseaza operatorilor pe masini de masurat in coordonate (CMM). Obiectivul cursului este intelegerea si aplicarea corecta a principiilor de operare si masurare. Cursul PC-DMIS CAD Level 1 prezinta o introducere in programul de masura PC-DMIS si ofera cursantilor cunostintele necesare pentru operarea corecta a masinii de masura 3D.

Curs PC-DMIS CAD Nivel 2 - User

Cursul PC-DMIS CAD Level 2 reprezinta o continuare a cursului PC-DMIS CAD Level 1 si are ca obiectiv aprofundarea notiunilor dobandite precum si optimizarea operarii in mediul PC-DMIS. Acest curs PC-DMIS pune accent pe aplicatii practice, folosind piesele clientului si a modelului CAD, dezvoltarea de strategii si programe de masura online direct pe CMM sau offline pe un computer care nu este conectat la masina de masura 3D.

Curs PC-DMIS CAD Nivel 3 - Programator

Cursul PC-DMIS CAD L3 reprezinta o continuare a cursului PC-DMIS CAD Nivel 2 si are ca obiectiv optimizarea programelor de masura dezvoltate in software-ul PC-DMIS. Cursul PC-DMIS pune accent pe realizarea programelor de masura, folosind piesele clientului, si dezvoltarea de strategii de optimizare, instructiuni de programare si generarea rapoartelor de masura avansate.

Curs PC-DMIS CAD++

Curs PC-DMIS CAD++ Nivel 1 - Operator

Obiectivul principal pentru cursanti este obtinerea cunostintelor necesare pentru intelegerea modului de lucru in software-ul PC-DMIS CAD++. In urma acestui curs operatorii vor dobandi cunostintele necesare pentru realizarea masuratorilor 3D, scanare, executarea programelor de masura si scrierea unor programe simple de masura.

Curs PC-DMIS CAD++ Nivel 2 - User

Cursul PC-DMIS CAD++ Level 2 prezinta notiuni avansate in operarea Masinilor de Masurat in Coordonate (CMM). Obiectivele pentru cursanti includ aprofundarea notiunilor dobandite in urma cursului PC-DMIS CAD++ Nivel 1: aliniamente avansate, import modele CAD, programe de masura si scanare.

Curs PC-DMIS CAD++ Nivel 3 - Programator

Cursul PC-DMIS CAD++ L3 reprezinta o continuare a cursului PC-DMIS CAD++ Nivel 2 si are ca obiectiv optimizarea programelor de masura dezvoltate in software-ul PC-DMIS. Cursul PC-DMIS pune accent pe realizarea programelor de masura, folosind piesele clientului si dezvoltarea de strategii de optimizare, strategii de scanare, instructiuni de programare si generarea rapoartelor de masura avansate.